Serendipitous Home Surrounded by Nature in Singapore


The owners attained this property by serendipitous circumstances–thankfully missing out on a smaller plot earlier in their search. Measuring 2015 square meters in the heart of a prime residential district in Singapore, the large city home was designed to support a lifestyle that resembles a weekend retreat in a tropical resort clubhouse. Created by Wallflower Architecture + Design, the L-shaped home rests peacefully within a lush boundary of vegetation that provides privacy and seclusion. Glass doors and huge windows break the distinction between indoor and outdoor spaces, forming open connections. Inside the home, rich wooden decor elements build a naturally sophisticated scene that’s elevated by contemporary furnishings and accessories.

Recommended Reading:  Super Luxury Singapore Apartment With In-Room Car Parking

Did you like this article?

Share it on any of the following social media channels below to give us your vote. Your feedback helps us improve.





Source link

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top